11 de març, 2008

El trapezista a l'Ajuntament


Són poc més de les dues de la tarde, els seients del Saló de Plens de l'Ajuntament de Tortosa es van ocupant. Jesús ha deixat per un moment de signar llibres i Ferran Bel, Alcalde de la Ciutat, ha fet la presentació d'en Jesús M. Tibau, algú que per als presents no necessitava cap mena de presentació.

Amb l'humor sempre present, Jesus M. Tibau ens presenta, a companyes i companys de feina, el petit trapezista de fusta que l'acompanya a les presentacions del seu darrer recull de contes: El vertigen del trapezista.

I com no pot faltar la lectura d'algun dels contes del recull, la encarregada de fer-ho és la companya de Radio Tortosa, Núria Mora que llegeix Un regal inesperat, tancant la tanda de lectures el propi Jesús amb La muntanya més gran del món.

Mentre ens aboquem a assaborir un apetitós pica-pica, en Jesús continua signant llibres amb la pacient companyia del petit trapezista de fusta.

I demà 12 de març, a les 20:00 hores, la Biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa acollirà la presentació a Tortosa del darrer treball de Jesús Maria Tibau: El vertigen del trapezista.

1 comentari:

Jesús M. Tibau ha dit...

Gràcies. Ha estat emotiu per mi presentar-vos el llibre als companys i companyes de feina, i abans de començar estava més nerviós que habitualment.. Sort que llegir contes em relaxa.