23 d’abril, 2012

365 contes a Vilafranca

El dissabte 21 d'abril, a un pas de la Diada de Sant Jordi, era la data assenyalada per fer la primera presentació del llibre "365 contes", el darrer llibre col•lectiu on he participat juntament amb altres 136 autors. La presentació va tenir lloc al Col•legi Sant Ramon de Penyafort de Vilafranca del Penedès, amb una petita intervenció de Mònica "l'alma mater" d'aquesta edició, i l'acurada representació d'alguns dels contes publicats.

1 comentari:

Ibèria ha dit...

Bona nit, després d' haver te " pillat " l' informació del vesc, ara et llegeixo, m' agrada i lamento no haver conegut aquest blog quan vau venir a Vilafranca, ja que hi visc .Espero que a la propera presentació hi sigui a temps.
Salutacions ben cordials, no se perqué Tortosa m' agrada tant, i els Quicos i Celios i companyia, vaig coneixer un tortosí, que era parent llunyà del verdader Quico el Cèlio, pero tenia prohibit de dir als nens de l' escola que eren parents... perque el pobre Quico, era un bohemi de mala vida, es veritat que ho era ???? !!! ha ha haaa !!