03 d’octubre, 2009

L'Octavi Serret: Premi Nacional de Cultura



El passat 24 de gener, en ocasió de la signatura d'exemplars de Relats d'aigua dolça al Serret Blook, vaig coneixer a l'Octavi, el llibreter de Vall-de-roures. La seua fama el precedia, un home dedicat en cos i ànima als llibres.

Veure'l a la seua llibreria, en la seua salsa, és tot un espectacle, no para un instant, atenent als seus clients i convidats, rodejat de la possiblement major varietat de llibre ebrenc. Desborda vitalitat oferint i recomanant les darreres novetats a uns, comentant i engrescant amb els seus projectes a altres.

Personalment li estic molt agraït, gràcies a les seues iniciatives, vaig complir un somni, veure un dels meus relats publicats en paper, i aviat veurà la llum un altre dels seus projectes una novel·la col·lectiva en la que també hi participo.

Com a dinamitzador cultural l'Octavi Serret, l'intrèpid llibreter de Vall-de-roures, no té preu i avui li faran a mans, el Premi Nacional de Cultura per la Projecció social de la llengua catalana.

Si algú és mereix aquest reconeixement és ell. Enhorabona Octavi.

3 comentaris:

bajoqueta ha dit...

Osti no m'havia enterat. No el conec però he sentit parlar moltíssim d'ell. Així que segur que es mereix el premi.

Jacme ha dit...

ep! estem fent un llibre amb escrits que parlen de l'octavi, per a l'editorial Petròpolis. T'importa si afegim lo teu text?

Unknown ha dit...

bajoqueta, l'Octavi és un home compromés amb els llibres.

jacme, no hi ha cap problema, encantat de col·laborar en lo que faci falta.