11 de juliol, 2009

Avui menjarem...: Cargols amb tomata i ceba


El meu bloc de cuina Avui menjarem..., s'actualitza alguns dissabtes amb una recepta nova. Les meues, són receptes d'anar per casa, i que abans de penjar-les al bloc les he preparat i n'he fet un tast.

Avui us porto:Cargols amb tomata i ceba

2 comentaris:

assumpta ha dit...

M'hi apunto a una cargolada!
Això de venir d'arrels lleidatanes, ja veus que tira.

Ja he mirat com els prepares, sembla força senzill de fer però el resultat salta a la vista que és boníssim. Em sembla que t'ho copio.

Per aquí no hi ha hagut cap problema per a trobar-ne enguany. Si els pogués "passar" per aquí...
Petoooons!
;)

OJO! La paraula que em surt de verificació (en faig una impressió de la pantalla) " percul ".
Que lleig! je,je

Assumpta ha dit...

No sóc massa de cargols, jo... però aquests tenen una pintaaaaaaa!! :-))