16 d’abril, 2011

Divendres literari a Santa BàrbaraEn ocasió de les XX Jornades culturals, aquesta tarde hem estat a Santa Bàrbara per presentar el recull de relats de gènere negre Un riu de crims. L'acte ha tingut lloc a la Biblioteca José Escudé i hem intervingut: el Regidor de Cultura de l'Ajuntament de Santa Bàrbara, el coordinador del Club de lectura de Santa Bàrbara Daniel Gil, i els autors Fede Cortés, Jordi Pijoan i jo. D'oients: el Club de lectura en ple.

Ha estat com és habitual un acte entretingut i quasi familiar, que s'ha clausurat amb una copa de vi negre del Priorat. Deliciós.

I desprès d'una estoneta d'espera hem anat al Restaurant planer "Com tu" on ha tingut lloc la presentació de "Mitja dotzena d'ous" de Jordi Pijoan. Jordi ens ha servit un tast de sis relats fantàstics i el Restaurant "Com Tu" ha servit uns fantàstics tastets dels seus plats. Una vegada més literatura i gastronomia s'agermanen per donar com a resultat una combinació extraordinària.

No puc tancar aquesta entrada, sense recomanar-vos la lectura d'Un riu de crims i de Mitja dotzena d'ous, això si acompanyada de vi negre, i en quan pugueu una visita al Restaurant "Com tu". Uns i l'altre un regal pels sentits.

Bona nit !

3 comentaris:

Jordi Pijoan-López ha dit...

Fins i tot van haver-hi unes senyores que aquella nit no van haver de cuinar (he,he,he...).
Amb lo teu permís, Juanma, aprofito el teu text per al blog del "Mitja dotzena d'ous"

Mr. Wandering ha dit...

ja veurem l'any que ve, ja...

Juanma ha dit...

Cap problema Jordi, ets a casa teva.

Gerard, l'any vinent, un any més vells...