25 de desembre, 2010

Per Nadal, un pas de pardal...


És migdia, el fort vent de mestral ens ha portat el Nadal. Les campanes de l'església toquen a rebat anunciant el naixement del nen Jesús i la megafonia del carrer Major hi competeix oferint, als escassos i arrupits vianants, nadales sense descans.

Per Nadal un pas de pardal, però encara ens calen molts de passos de pardal per sortir de l'atzucac on ens ha instal·lat la tan maleïda crisi. Encara que ahir, la més esperada de totes les vespres de l'any, queia un record històric: les compres amb diner de plàstic havia superat tots els indicadors, superant en prop d'un milió les transaccions realitzades amb targeta, respecte les realitzades l'any passat.

Amb crisi o sense, que tingueu un bon Nadal i que l'any vinent sigui molt millor en tots els aspectes.

5 comentaris:

Setes ha dit...

bon nadaaaaaaaaaal!!

Mr. Wandering ha dit...

Bon Nadal! I estic dacord amb tu, les nadales són incombustibles. Necessaries? Podem discutir-ho...

Assumpta ha dit...

Encara que arribi tard, vull deixar el meu desig de BONES FESTES i esperar que, efectivament les bones intencions ens durin tot l'any :-)

En quant a la crisi... ui, nosaltres aquest any hem ajustat molt els pressupostos... a part que hi haurà regals com mitjons i sabatilles que feien falta... Confiem que vindran temps millors :-)

Montse ha dit...

igualment!!!! que 2011 sigui una mica millor que 2010, tot i que diuen els que hi entenen que encara no serà l'any de la sortida de la crisi. A veure...

Salut i literatura, company!

Unknown ha dit...

Bon Nadal i Feliç any Nou, Setes i que et millores del refredat.

Gerard, això de Mr. Wandering em costa, les nadales es clar que són necessaries... preguntali a la sogra. ;)

Bones Festes Assumpta, efectivament enguany hem tornat al regals típics: mitjons, guants, pijames, bufandes,...
Però tan hi fa, l'important és aplegar la familia al voltant d'una taula, un arbre, un betlem o un tió i gaudir de la seva companyia.

Montse, molt bon any i que el vinent vingui ple de lletres (literariament parlant, no pas de les altres...)