13 de gener, 2009

De Tortosa a Roquetes: Un pas de dimoni


Sóc pesat? Tinc la carretera de Tortosa a Roquetes entravessada des de fa massa temps, tan que ja m'avorreix fer entrades sobre el mateix tema, l'any passat van arranjar l'asfalt, però pels vianants segueix sent un esport d'aventura transitar-hi i més tenint en compte els episodis de pluja que hem tingut a la tardor i començament de l'hivern.

Al 21 d'0ctubre ja vaig penjar un post informant de la licitació de l'obra d’urbanització d’aquesta carretera.
Avui llegeixo a La Marfanta que ahir el Ple de l'Ajuntament de Tortosa va aprovar les ocupacions dels terrenys municipals per part de la Diputació de Tarragona, per iniciar les obres. Pos mira que bé.

A l'aprovació d'ahir li podríem adjudicar la dita: Per Sant Antoni un pas de dimoni.

A veure si es nota!!

5 comentaris:

ximo ha dit...

Pos a la que va de Roquetes a Jesús se li pot adjudicar la de "A Nadal pas de pardal". Es va assegurar que quedaria acabada abans de Nadal, i ja veurem si l'acaben per La candelera.

Jesús M. Tibau ha dit...

paciència, company

Unknown ha dit...

ximo, però de quin Nadal parlaven?

Jesús, ja en tinc de paciència, molta i en quantitats industrials, per això em dedico a fer barquets, per vore si me l'acabo, i no hi ha manera.

Però de tan en tan...

bajoqueta ha dit...

Osti no ets pesat no, és que tens raó. Jo l'altre dia vaig anar a Ferreries caminant i vaja calvari. Vaig recordar los vells temps i pitjor, ja que que cada vegada està més atrotinada... Per lo menos la de Roquetes-Jesús ja està en marxa qeu algo és algo...

assumpta ha dit...

Encara que jo no em moc per aquestes contrades ... veig que poc o molt a tot arreu estem igual. Per què serà que enlloc fan les coses bé???

Bon diumenge !