11 de febrer, 2011

Cap de setmana literari: Roquetes & Vall-de-roures




Cap de setmana literari. Aquest divendres a Roquetes hem presentat la novel·la col·lectiva Il·lusions i incerteses. El regidor de Cultura de l'Ajuntament de Roquetes, Sisco Ollé, ha presentat als oradors, Jesús Maria Tibau ha presentat la novel·la, amb una acurada exposició d'autors i personatges, i Montse Medalla i jo, en representació dels nou autors, hem desgranat el com i el perquè del llibre.

La presentació l'havíem preparat amb molta il·lusió, però sempre amb la incertesa del resultat final. Ara, amb la satisfacció de la feina ben feta, sols queda agrair a tothom la seva assistència i participació, i a preparar-se que demà dissabte toca Vall-de-roures amb la presentació del recull de relats del gènere negre "Un riu de crims".

04 de febrer, 2011

Presentació a Roquetes: Il·lusions i incerteses



El proper divendres 11 de febrer a les 19:30 hores, presentarem a la Biblioteca Mercè Lleixa de Roquetes la novel·la col·lectiva "Il·lusions i incerteses".

De la mà de l'amic, blocaire i escriptor Jesús Maria Tibau, la Montse Medalla i jo mateix desgranarem el com i el perquè d'aquesta insòlita novel·la. Si ens veniu a veure, compartirem una estona de il·lusió i un instant d'incertesa.

Us hi esperem !