03 de desembre, 2016

Avui menjarem: Tiramisú




Les postres d'avui segur que us agraden.

Biscuits
Dos ous
quatre cullerades soperes de sucre
1 tarrina de formatge mascarpone (200g aprox)

Separem les clares dels rovells.
Batem les clares punt de neu i li afegim la meitat del sucre.
Batem els rovells amb l'altra meitat del sucre. Quan estigui ben mesclat afegim el formatge mascarpone fins que sigui una mesckla homogenia.

Afegim a la mescla les clares punt de neu i ho mesclem ben mesclat.

A un plat posem el contingut d'una tasa de café ben carregat, o descafeinat com en el meu cas.
Remullem els biscuits i els anem col·locant al fons d'un motllo rectangular.
A sobre i posem la meitat de la mezcla que hem elaborat, i l'escampen fins cobrir els biscuits.
Espolsem cacau i posem una altra capa de biscuits remullats amb café.
Amb la mescla que queda cobrim de nou els biscuits i ho posem al frigorific un mínim de cinc hores, però millor 24 hores.

Abans de servir-ho espolsem amb abundant cacau en pols.

Que vagi de gust.